Lowongan Pekerjaan di Jacobs Engineering Group Inc

Lowongan Pekerjaan di Jacobs Engineering Group IncJacobs Engineering Group Inc. is one of the world’s largest and most diverse providers of technical, professional, and construction services, including all aspects of architecture, engineering and construction, operations and maintenance, as well as scientific and specialty consulting. We serve a broad range of companies and organizations, including industrial, commercial, and government clients across multiple markets and geographies. Jacobs’s employs over 60,000 employees in more than 170 offices in 25 countries.
Continue reading →

Download Gratis HDR file di Penghujung Tahun 2011 dan Annual Rendering Competition

 Download Gratis HDR file di Penghujung Tahun 2011

Setelah beberapa waktu yang lalu sudah tak infokan gratisan berupa 3D Plants Models, Plugin and Free Scene maka sekarang tak infokan gratisan berupa file HDR dari Dutch Skies 360, file HDR ini nanti bisa anda gunakan untuk desain eksterior realistik anda, mungkin ada dari anda yang bertanya2 kenapa ya judulnya kok Download Gratis HDR file di Penghujung Tahun 2011? ada 2 alasan disini, yang pertama karena info ini berada pada bulan desember 2011 atau akhir tahun 2011 dan yang kedua, link download ini berlaku sampai tanggal 31 desember 2011, jadi, monggo langsung saja di download rasah banyak tanya, keburu linknya mati…, ok? berikut infonya

Continue reading →

SolidRocks 0.99.3 LITE is out for 3ds Max 2012 and Vray 2.1 + Free Demo Video

 SolidRocks 0.99.3 LITE is out for 3ds Max 2012 and Vray 2.1

Info baru bagi anda para tukang render di seluruh dunia, kini hadir solidrocks lite gratis untuk 3ds max versi 2012 dan vray versi 2.1, di solidrock versi ini terdapat beberapa tambahan fasilitas yang tentunya tambah sip, seperti managemen RAM secara dinamik, tambhan preset2, dll, btw apa sih itu solidrocks? aku radonknge.., Penjelasannya lihat artikel sebelumnya, udah pernah tak posting gan.. begakno langganan via email ben ora katrok..! ok? he3x

Berikut ini deskripsinya dari Jerome Prevost, pembuat solid rock.. monggo..
Continue reading →

Memilih Rangka Atap Baja Ringan Yang Tepat

Memilih Rangka Atap Baja Ringan Yang Tepat
Untuk masing-masing jenis penutup atap (genteng keramik/beton/metal, seng aluminium, onduline, fiberglass atau asbes), ukuran/dimensi, ketebalan serta konstruksi rangka kuda-kuda atap baja ringan yang digunakan berbeda disesuaikan dengan berat material penutup atap. Semakin berat material penutup atap, semakin besar/tebal pula rangka yang dipakai. Begitu pula sebaliknya.
JANGAN TERKECOH DENGAN HARGA MURAH!!!
ketelitian sebelum membeli sangat diperlukan. Mintalah informasi ukuran/dimensi Reng (roof batten) dan C channel rangka yang akan dipasang. Semakin besar/tebal Reng dan C channel rangka, semakin besar pula beban yang dapat ditanggung oleh rangka. Semakin kecil ukuran/dimensi C channel, semakin minim pula kesanggupan rangka untuk menanggung total beban penutup atap.

Lowongan Sebagai 3D Modeler, Lighter, Texture Artist, and Scripter at roomsalive™

roomsalive™ is a fresh interior design destination that inspires and enables shoppers to create the home of their dreams in an engaging and simple way. At roomsalive™ consumers can discover their style and find the most beautiful products made in the world for home décor. Guided by Marc Thee and his team of seasoned interior designers, roomsalive’s virtual design studio allows shoppers to experience state of the art interactive rooms featuring products that can be purchased on-line or in locally-owned stores throughout America. No-fail design guidance found in videos, articles, blog posts, and social conversation is how we define “design made simple”

We are looking for a talented 3d designer with a good understanding in visualizing and constructing interiors and products and who will fit in and can grow into our unique team and studio.
The individual applying should feel inspired and challenged to contribute to the spirit, ambition and style of the studio. The main responsibilities will include the creation on 3-dimensional, photo-realistic architectural renderings and animations.
Continue reading →

Download Gratis 3 Free HDRI Map

Download Gratis 3 Free HDRI Map

Lagi-lagi tak infokan gratisan Download Gratis 3 Free HDRI Map yang nanti bisa anda gunakan sebagai background render desain anda agar tampak lebih realistik, syaratnya cukup mudah , anda tinggal mengisi nama dan email anda kemudian klik download, selesai deh, monggo langsung saja click here http://freehdri.zreply.com/

Lowongan Perkerjaan Architectural Visualiser in Cardiff

Holder Mathias Architects is a dynamic and secure practice where creative people and high quality design flourish. Over 90 strong in London, Cardiff and Munich, we are architects and masterplanners for clients throughout Europe.

We currently have a vacancy for a full-time Architectural Visualiser to be based in our Cardiff office.

Prospective applicants will need to demonstrate the ability to create highly detailed and accurate Sketch Up models from both AutoCad dwgs and hand drawn sketches. A thorough knowledge of 3D Studio Max and Photoshop is essential. Experience in using Vray is not crucial but would be preferable.
Continue reading →

Lowongan Kerja di Last Pixel

Last Pixel is a renowned Architectural and Technical Animation company, located in beautiful sunny Perth, Western Australia.

With a growing amount of large project work we’re looking for a Senior 3D Artist to join our team and help take our work to the next level.

We’re a professional and well established company with a great international reputation. Last Pixel has a mature pipeline and strong work ethic and prides itself on being able to complete tight deadline productions to a very high standard while still valuing its Team Members work/life balance and keeping overtime work to a minimum. Continue reading →